Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırma geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik kucakin tercih edilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İmal edildikleri malzemelerin kül ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gidişat anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sahih kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve münasip fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek olduğu ciğerin, mümkün olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan Yangın Kapısı Fiyatları evgin vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri yüz baplar mazarrat görmez.

Report this wiki page